02.03.2003., god. SLJEME: OD HUNJKE DO PUNTIJARKE - 957 M!

Na različite načine, uglavnom vlastitim prijevozom, došli smo do Hunjke. To je travnati prijevoj (nema trave, bio je sami snijeg), 877 m na hrptu Medvednice preko kojeg prelazi Sljemenska cesta iz ili u Hrv. zagorje. S jedne str. se nalazi hotel "Hunjka" a s druge str. pl. kuća "Hunjka". Tu smo ostavili automobile i 2 km pješačenja cestom (zbog visokog snijega, inače postoje 2 pješačka puta) stigli do Puntijarke.

Planinarski dom na Puntijarki okruženje gustom šumom. S njim upravlja HPD "Zagreb- Matica". To je najpopularniji objekt na Medvednici, zahvaljujući dobroj kuhinji i brzoj podvorbi a ujedno je i jedan od najvećih u Hrvatskoj. Stalno je otvoren i dobro opskrbljen.

Na sastanku Međudruštvenog savjeta ZPP-a sudjelovali su: D.Krajačić, F.Popek, M.Fulir i D.Novina, od 10 - 12 h. Maskirana predsjednica daje do znanja daje na biranju najbolje maske (?) dobila nagradu. Podnijeli smo zahtjev za prijem u istoimeni savjet gdje smo i primljeni jer smo ispunjavali potrebne formalnosti. Za to vrijeme, ostali članovi PD "Grohot", šetali su Sljemenom, sanjkali se i dr. prema vlastitim interesima.

Većina nas se vratila doma već iza 13 h.

Na Puntijarku su došli: